Competențe - servicii oferite:
Image 1 Audit rețea de calculatoare Analiza hardware și software a rețelei și a echipamentelor, identificarea și rezolvarea rapidă a problemelor de ordin tehnic.
Image 4 Configurare și administrare rețea de calculatoare Optimizarea rețelei de calculatoare pentru viteză maximă a transferului de date. Verificarea periodică a cablajelor din cadrul rețelei pentru evitarea întreruperii semnalului UTP.
Image 4 Administrare calculatoare Instalarea și configurarea sistemului de operare și a aplicațiilor software folosite in cadrul companiei.
Image 4 Administrare servere Instalarea și configurarea sistemelor de operare tip server și a aplicațiilor interne de tip server & client.
Image 4 Gazduire website & email Serviciu oferit pentru companiile ce iși relochează punctul de lucru, sau deschid altele noi. Indiferent de mărimea și complexitatea retelei, vă oferim servicii de cablare structurată in sistem CAT5, CAT6

Image 1 Securitatea datelor Implementare și administrare de soluții Antivirus, Antispam, AntiSpyware, Firewall.
Image 3 Soluții de backup O soluție de backup atașată rețelei de calculatoare poate salva documentele si fișierele dvs. atunci cand unul din computere se defectează.
Image 4 Cablare structurată Serviciu oferit pentru companiile ce iși relochează punctul de lucru, sau deschid altele noi. Indiferent de mărimea și complexitatea retelei, vă oferim servicii de cablare structurată in sistem CAT5, CAT6.
Image 2 Configurări centrale și
echipamente de telefonie
Cablarea și configurarea terminalelor
telefonice, a centralelor telefonice
analogice și digitale